Welkom

 
 
 
 
 
 

Mijn naam is Leonie Willemse. Samen met mijn man Johan en onze dieren wonen wij in de gemeente Goes. Onze Cattery bestaat al sinds 2001.
 
Af en toe hebben wij een nestje traditionele en Mink Ragdolls, in de kleuren: Seal, Blue, Chocolate en Lilac . Wij fokken op gezondheid en schoonheid. Daarom laten wij onze Ragdolls DNA testen op de erfelijke ziektes HCM 1 en 3 en PKD. Hierbij laten we ook regelmatig een echo maken voor HCM, PKD en CIN, want ook CIN is erfelijk.
 
Wij zijn aangesloten bij Cats and Tulips NL en TICA USA.
 
 
 

Onze Ragdolls hebben de mogelijkheid om in de tuin te spelen. Onze tuin is afgeschermd waardoor ze niet kunnen uitbreken en onbekende dieren kunnen niet in onze tuin komen.
 
Van tijd tot tijd zoeken wij voor onze lieve kittens nieuw "personeel" die met dezelfde liefde en aandacht als wij voor ze willen zorgen. Gezien het sociale karakter van de Ragdoll, is het niet wenselijk om één kitten aan te schaffen als er overdag nooit iemand thuis is. Uit ervaring weten wij dat dit niet goed is voor een kitten, op termijn zou dit voor gedragsproblemen kunnen zorgen.
 


Heeft u vragen na het bekijken van mijn website? Stel ze gerust via het online contactformulier."